У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці

У Чорноморську помер військовий, якого тиждень тому жорстоко побили на вулиці

Укрінформ
В Одеській області в місті Чорноморськ помер військовослужбовець, якого 23 жовтня жорстоко побили на вулиці.

Про це у Фейсбуці повідомила дружина загиблого Олеся Куприч, передає Укрінформ.

Кілька днів тому жінка повідомляла, що стан її чоловіка погіршився.

Як повідомлялося, 23 жовтня у поліції розповіли, що до лікарні Чорноморська було доставлено місцевого жителя з травмами голови. При спілкування з поліцейськими чоловік відмовився від написання заяви та повідомив про відсутність будь-яких претензій. Чоловіка побили в ніч з 22-го на 23 жовтня біля одного з місцевих магазинів. За фактом хуліганства, вчиненого групою осіб, слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу.

Затримано двох підозрюваних у бійці. Подію додатково кваліфіковано за частиною 2 ст. 121 ККУ як умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб. Потерпілого чоловіка доставили до лікарні.

Читайте також: Побиття в Тернопільському ТЦК: суд обрав запобіжні заходи двом підозрюваним

За словами директора КУ «Муніципальна варта» міста Чорноморськ Петра Канар’яна, бійка сталася між військовими, які перебували у стані алкогольного сп’яніння. Через це постраждалий не став писати заяву на нападників. Згодом він так само відмовився від написання заяви при спілкуванні з поліцейськими й повідомив про відсутність будь-яких претензій.

У соцмережах повідомлялося, що у чоловіка було діагностовано перелом шиї та набряк мозку.

Як повідомлялося, жителя Лебедівки Вишгородської громади Київської області суд визнав винним у побитті військовослужбовця, що призвело до смерті, і присудив 15 років позбавлення волі.

Фото: Телеграм Чорноморськ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-