Поліція шукає у Космачі учасників сутички на дорозі, де побили жінку з дитиною

Поліція шукає у Космачі учасників сутички на дорозі, де побили жінку з дитиною

Ексклюзив
Укрінформ
У Космачі поліція аналізує отримані фото і відеоматеріали та встановлює учасників конфлікту на дорозі, де побили жінку-водія та її 6-річну дитину.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив керівник сектору комунікації ГУНП в Івано-Франківській області Андрій Яцків.

«У Космачі поліція аналізує відео і фотофіксацію, яку отримали, і встановлює учасників конфлікту на дорозі», - зазначив Яцків.

За його словами, поки в поліції не розглядають рішення щодо можливої перекваліфікації провадження, яке відкрили за фактом сутички на дорозі у Космачі.

Читайте також: «Думали, що їдуть шість машин ТЦК»: як у Космачі коментують побиття жінки з дитиною

«Станом на зараз у Космачі немає ніяких зборів людей. Поліція буде звертати увагу на цей регіон», - додав Яцків.

Він зауважив, що посилений режим несення служби правоохоронці здійснюють в усіх регіонах, зважаючи на воєнний стан у країні.

Також Андрій Яцків підтвердив, що подібні повідомлення про перекриття доріг з інших районів Прикарпаття до поліції у ці дні не надходили.

Як повідомляло агентство, на Прикарпатті, у селищі Космач, близько сотні людей перекривали дорогу, щоб не пропустити машини з ТЦК, фейкове повідомлення про нібито появу яких з'явилося в місцевих соцмережах.

Раніше у Фейсбуці Іванка Ванджурак повідомила, що її з шестирічною дитиною на дорозі у Космачі побили місцеві. Натовп розлючених жінок, в руках яких були бити та різні залізні речі, хотіли перевернути машину, бо прийняли водійку за представника військкомату. Розлюченим жінкам вдалося через вікно авто вдарити по голові дитину та побити її маму. Їх відпустили лише після того, як один чоловік із натовпу крикнув, що вони переплутали машини. Медики констатували у потерпілої жінки струс мозку, а в дитини – перебій носа.

За цим фактом Поліція Івано-Франківської області відкрила кримінальне провадження за ч. 2. ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-