Побиття військового у Мукачевому: поліція затримала двох чоловіків

Побиття військового у Мукачевому: поліція затримала двох чоловіків

Укрінформ
У Мукачеві поліція повідомила про підозру двом чоловікам, які побили військового - їм інкримінують хуліганство.

Про це повідомила у Фейсбуці Поліція Закарпаття, передає Укрінформ.

"Днями на одній із вулиць Мукачева сталася бійка, під час якої невідомі чоловіки травмували військовослужбовця. Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління того ж дня оперативно встановили причетних до хуліганських дій. Ними виявилися двоє мукачівців, віком 51 та 39 років", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що конфлікт між чоловіками виник на побутовому рівні та не пов’язаний зі службовою діяльністю потерпілого.

Станом на тепер слідчі провели всі необхідні процесуальні дії у справі та повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу Украни.

Читайте також: У столичному метро сталася бійка через колір волосся, нападник отримав підозру

У справі продовжується досудове розслідування. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі терміном до 5 років або ж позбавлення волі на строк до 4 років.

Як вдалося з'ясувати Укрінформу, бійка сталася 20 лютого в одному із мікрорайонів Мукачева.

Раніше агентство повідомляло, що в грудні у селі Підвиноградів в місці компактного проживання ромів сталася масова сутичка, внаслідок чого було смертельно поранено людину - ударом лопатою по голові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-