На Миколаївщині поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК

На Миколаївщині поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК

Укрінформ
На Миколаївщині поліція перевіряє ймовірний факт побиття мешканця Врадіївського району у Територіальному центрі комплектування (ТЦК).

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердила керівниця відділу комунікації поліції Миколаївської області Марина Калина.

«Так, поліція розпочала кримінальне провадження за фактом отримання (попередньо) легких тілесних ушкоджень мешканцем Врадіївського району. Під час моніторингу соцмереж було виявлено допис доньки цього чоловіка, де йдеться про ймовірне побиття у ТЦК. Зараз ця подія розслідується», - сказала Калина.

Вона також зазначила, що чоловік знаходиться у лікарні. Правоохоронці уточнюють, де насправді він отримав тілесні ушкодження, адже сам він до поліції не звертався.

Читайте також: Катування у Самбірському ТЦК: до суду направили справу двох колишніх працівників

У коментарях до посту доньки у соцмережах місцеві мешканці, зокрема, пишуть, що чоловік зловживає спиртним, не платить аліменти, тому інформація доньки викликає певні сумніви.

Як повідомляв Укрінформ, у Рівненській області Державне бюро розслідувань викрило в побитті і знущанні над підлеглим керівників обласного і районного територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Фото: Нацполіція / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-