На Буковині затримали двох чоловіків, які напали із сокирами на працівників ТЦК

На Буковині затримали двох чоловіків, які напали із сокирами на працівників ТЦК

Відео
Укрінформ
У Чернівецькій області двоє чоловіків із сокирами напали на працівників ТЦК та СП. Один із нападників спробував наїхати машиною на військового. Обох порушників уже затримали.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Чернівецької області, передає Укрінформ.

"Подія трапилася 7 березня в селі Плоска Вижницького району біля КПП «Горлеча». Водій автомобіля «ВАЗ-2121» здійснив наїзд на 41-річного працівника ТЦК та СП. У подальшому, виконавши маневр розвороту, чоловік зупинився та ударив обухом його в передпліччя. Інший зловмисник також завдав удар обухом сокири в плече військовослужбовцю", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зазначили, що працівник ТЦК і СП отримав тілесні ушкодження, ступінь тяжкості яких встановлять після проведення судово-медичної експертизи.

Крім того, чоловіки пошкодили лобове скло та бокові вікна у машині працівників територіального центру комплектування і втекли.

"Співробітники відділення №1 (Путила) Вижницького районного відділу поліції негайно розпочали розшукові заходи та встановили осіб, причетних до вчинення протиправних дій. Ними виявилися 28-річний та 43-річний місцеві жителі. Правоохоронці затримали порушників у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - додали у поліції.

За цим фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тривають процесуальні дії, за результатами яких буде надано остаточну правову кваліфікацію діям чоловіків.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: На Миколаївщині поліція перевіряє факт ймовірного побиття чоловіка у ТЦК

У пресслужбі обласного ТЦК та СП кореспонденту Укрінформу уточнили, що інцидент стався під час того, як військовослужбовці ТЦК та СП проводили перевірку військово-облікових документів. Постраждалі від нападу військові є обмежено придатними до служби і переведені до ТЦК та СП з бойових частин. А військовослужбовець, якого збив автомобіль, повернувся до служби після поранення на фронті.

Раніше відео нападу оприлюднили у спільноті Chernivtsigram у Телеграмі.

На ньому видно, як один чоловік на коні із сокирою в руках спочатку спілкується з людьми у військовій формі. Потім раптово на великій швидкості у напрямку військових ТЦК їде легковий автомобіль, який намагається збити військових.

Пізніше автівка розвертається і зупиняється, з неї виходить ще один чоловік із сокирою та разом зі своїм спільником б'ють військових та трощать скло в автомобілі працівників ТЦК та СП. Потім сідає в машину і їде з місця події.

Як повідомлялося, у Мукачеві громадяни ромської національності побили військового із ТЦК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-