У Вінниці відкрились три рекрутингові центри

У Вінниці відкрились три рекрутингові центри

Укрінформ
У Вінниці в понеділок, 11 березня, відкрились три рекрутингові центри у прозорих офісах міста.

Про це у Фейсбуці повідомив координатор відкриття рекрутингових центрів солдат Роман Ковальський, передає Укрінформ.

«Сьогодні у Вінниці 120-та Вінницька бригада ТрО спільно з територіальною громадою міста відкрила три рекрутаційних центри в прозорих офісах на Космонавтів, Замостянській та Брацлавській. Вже є перші відвідувачі», - написав Ковальський.

За його словами, «це людяний проєкт без повісток» з інформування, профорієнтації в ЗСУ та з мобілізації й служби за контрактом.

Як додали у Вінницькій міській раді, рекрутингові центри мають статус муніципальних. Вони діятимуть на базі трьох відділень ЦНАП «Прозорий офіс», а саме «Замостя», «Старе місто» та «Вишенька».

Читайте також: У Міноборони розповіли, як набиратимуть людей до армії через рекрутингову агенцію

Мета цього проєкту - надання консультацій та інформаційних послуг громадянам України, які вирішили пов’язати своє життя із захистом Батьківщини або обрати кар’єру військового.

В центрах пропонують службу за контрактом, за мобілізацією (у обраній частині та за обраним фахом), навчання у вищих та середніх військових закладах, грошове забезпечення від 20 до 120 тисяч і вище (залежно від посади, звання та умов проходження служби), соціальні гарантії від держави, а також початкову підготовку на території України та за кордоном.

Читайте також: У Львові відкрили перший в Україні рекрутинговий центр для ЗСУ

Як повідомлялось, рекрутингові центри вже працюють у Запоріжжі та Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-