На Миколаївщині здетонував боєприпас, двоє юнаків госпіталізовані

На Миколаївщині здетонував боєприпас, двоє юнаків госпіталізовані

Фото
Укрінформ
У Баштанському районі Миколаївщини до лікарні із численними травмами потрапили двоє молодих хлопців 18 і 19 років. У руках одного із них вибухнув боєприпас, який вони знайшли у полі.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Миколаївської області, передає Укрінформ.

"Ввечері 26 квітня до чергової частини відділення поліції № 2 Баштанського районного відділу надійшло повідомлення із медичного закладу про госпіталізацію двох молодиків 18 та 19 років із мінно-вибуховими травмами та множинними осколковими пораненнями. Поліцейські з’ясували, що травми молодики отримали під час польових робіт, коли один із них знайшов та взяв до рук невідомий предмет, який відразу здетонував", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що внаслідок вибуху потерпілі отримали числення ушкодження та перебувають у лікарні. Нині їхньому життю нічого не загрожує.

На місці події вибухотехніки виявили та вилучили уламки та залишки металевих деталей від підривача до бойового касетного елементу "Ураган".

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Читайте також: На Миколаївщині вибухотехніки знищили ворожу гранату, яка висіла на гілці

Правоохоронці вчергове закликали мешканців Баштанського району бути вкрай обережними при виявленні невідомих предметів, особливо на деокупованих територіях та в місцях, де велись активні бойові дії. Варто утриматися від відвідування необстежених саперами територій.

Як повідомлялося, у Миколаєві внаслідок вибуху, ймовірно, гранати поранено чоловіка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-