Суд арештував підозрюваного у незаконному збагаченні ексчиновника ЗСУ

Суд арештував підозрюваного у незаконному збагаченні ексчиновника ЗСУ

Укрінформ
Суд обрав запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внесення застави розміром 6 млн грн для колишнього посадовця Збройних Сил України з продовольчого забезпечення тилу, якому інкримінують незаконне збагачення.

Про це повідомила в ефірі телемарафону «Єдині новини» радниця директора Державного бюро розслідувань з питань комунікацій Тетяна Сапьян, передає Укрінформ із посиланням на сторінку бюро у Фейсбуці.

«Сторона обвинувачення просила суд обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави 60 мільйонів гривень, але суддя ухвалила рішення, що це буде тримання під вартою з можливістю внесення застави у 6 мільйонів гривень», - сказала вона.

Як повідомлялося, 21 березня 2024 року правоохоронці викрили на незаконному збагаченні колишнього начальника Центрального управління продовольчого забезпечення Командування Сил логістики Збройних Сил України.

Читайте також: У Міноборони прокоментували затримання експосадовця Сил логістики ЗСУ

Чиновник у 2022-2023 роках набув необґрунтованих активів на суму майже 58 млн грн. Зокрема, йдеться про автомобіль, квартиру в Києві, 53 земельні ділянки на території України та інше майно.

За даними Укрінформу, йдеться про Олександра Козловського.

Фото: Офіс генпрокурора

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-