Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна - ГУР

Теракт у Підмосков’ї є свідомою провокацією режиму Путіна - ГУР

Укрінформ
Теракт у підмосковному Красногорську в концертному залі Crocus City Hall є свідомою провокацією режиму Путіна, про яку попереджала міжнародна спільнота.

Про це зазначив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов у коментарі Укрінформу.

«Це свідома провокація російських спецслужб. Старіючий російський диктатор Путін починає повторюватися. Він починав з таких злочинів свою політичну кар’єру і цими речами намагається її закінчити», - сказав Юсов.

За словами представниками ГУР, міжнародна спільнота була «добре проінформована про підготовку подібних провокацій і заздалегідь попередила своїх громадян, які знаходяться на території Росії, про можливість її проведення і реалізації».

Юсов зазначив, що сьогоднішні обстріли української критичної інфраструктури і цивільних об’єктів, і теракт у концертному залі «Крокус Сіті Холл» є «однією спільною спецоперацією російських спецслужб».

Читайте також: У Підмосков’ї сталася стрілянина та вибух у концертному центрі «Крокус», є загиблі

Крім того, в українській розвідці не виключають повторення у Росії подібних терактів.

«Російські спецслужби на території РФ мають найбільший досвід підготовки і реалізації сценаріїв терактів проти власного населення», - додав Юсов.

Як повідомляв Укрінформ, у Красногорську Московської області РФ у великому концертному центрі «Крокус Сіті Холл» сталася стрілянина внаслідок якої загинуло понад 12 чоловік, щонайменше 35 отримали поранення.

За даними "РИА Новости", стріляли, як мінімум, троє людей у камуфляжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-