Киргизстан попередив своїх громадян в РФ про вербування терористів у соцмережах

Киргизстан попередив своїх громадян в РФ про вербування терористів у соцмережах

Укрінформ
Представництво Міністерства праці, соціального забезпечення та міграції Киргизстану попередило громадян про вербування в соціальних мережах та месенджерах для скоєння терактів у Росії.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у заяві на сайті відомства.

У заяві міністерства йдеться, що через соціальні мережі та популярні месенджери, такі як Telegram, відбувається вербування громадян Киргизстану, які проживають на території Росії, для участі в терористичних актах.

«Представництво закликає громадян Киргизької Республіки, які проживають або тимчасово перебувають на території Росії, не піддаватися на різноманітні провокації, не працевлаштовуватися через соціальні мережі, не брати участь у різних акціях, а також здійснювати контроль за дітьми», – зазначили у Мінпраці країни.

Читайте також: У РФ заарештували ще одного фігуранта у справі «Крокуса» - за здачу квартири одному зі звинувачених

Окрім цього, там нагадали, що участь у терористичному акті в РФ карається строком аж до довічного позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у торгових центрах Киргизстану будуть запроваджені посилені заходи безпеки. Таке рішення було ухвалене після теракту у підмосковному “Крокус Сіті Холі”.

Раніше влада Киргизстану рекомендувала своїм громадянам утриматися від поїздок у Росію у зв'язку з терактом під Москвою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-