У Держдепі висміяли спроби РФ поширити брехню про «розслідування» проти Нуланд

У Держдепі висміяли спроби РФ поширити брехню про «розслідування» проти Нуланд

Укрінформ
У Держдепі висміяли спроби російських ЗМІ поширити інформацію про те, що Вікторія Нуланд пішла з посади заступника держсекретаря США начебто через розслідування ФБР щодо розтрат американських коштів на організацію Майдану в Києві.

З відповідною заявою виступив у четвер речник Держдепу Метью Міллер у відповідь на запитання російського журналіста, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Це абсолютна брехня. Я знаю, що Торія давно була «демоном» для російського уряду, бо вони не вперше поширюють проти неї дезінформацію», - сказав представник зовнішньополітичного відомства США журналістові з Росії, який намагався привернути увагу до публікацій пропагандистів.

Міллер висміяв спроби РФ поширити чергову брехню про Нуланд.

Читайте також: Нуланд переконана, що Конгрес США проголосує за допомогу Україні

«Я вже подумав, що це припиниться після її звільнення з Держдепартаменту, але, вочевидь, я здивований, що так не сталося. Ні, це абсолютна неправда», - підкреслив речник Держдепу.

Як повідомляв Укрінформ, заступниця держсекретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд у березні залишила свою посаду в Держдепі. Вона широко відома своєю підтримкою українців.

У цьому зв’язку російські ЗМІ почали поширювати інформацію, що Нуланд пішла у відставку через начебто розслідування ФБР щодо витрат багатомільярдних сум на організацію Майдану в 2014 році в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-