У Сирії бойовики ІДІЛ напали на проурядових бійців, є загиблі

У Сирії бойовики ІДІЛ напали на проурядових бійців, є загиблі

Укрінформ
У результаті нападу з боку ймовірних членів угруповання «Ісламська держава» (ІДІЛ) в центральній Сирії загинули 22 проурядових бійців.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Associated Press.

Бойовики напали на автобус палестино-сирійського угруповання «Бригада Аль-Кудс» – урядового підтримуваного Росією угруповання палестинських бойовиків – поблизу сирійського міста Аль-Сукна пізно ввечері у четвер.

Зазначається, що одразу після нападу ніхто не взяв на себе відповідальність.

За інформацією Сирійського центру моніторингу із дотримання прав людини, який базується у Великій Британії, а також проурядової радіостанції Sham FM, за атакою стоїть ІДІЛ.

Читайте також: У Туреччині за підозрою у зв’язках із терористичною ІДІЛ затримали 48 осіб

Як центр моніторингу, так і радіостанція повідомили про 22 убитих бійців унаслідок нападу. За даними Sham FM, усі загиблі були членами «Бригади Кудс», тоді як у Сирійському центрі моніторингу із дотримання прав людини стверджують, що більшість жертв були бойовиками цього проурядового угруповання.

Як повідомляв Укрінформ, 7 квітня турецькі правоохоронці затримали 48 осіб, підозрюваних у зв’язках з «Ісламською державою» та причетності до теракту в католицькій церкві Санта-Марія в Стамбулі у січні.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-